Voorwaarden kamerverhuur Leeuwarden - Studenten Woningen Leeuwarden
Leeuwarden Studiestad

Voorwaarden kamerverhuur Leeuwarden

Voorwaarden kamerverhuur Leeuwarden

U wilt een studentenkamer in Leeuwarden via ons platform verhuren. Allereerst natuurlijk van harte welkom! We hebben geen ingewikkelde procedures. Het plaatsen van de kamers is ook geheel gratis.

Maar wel hebben we enkele spelregels waaraan uw kamer aan moet voldoen.

Voorwaarden voor het plaatsen van uw kameraanbod

  • De studentenwoning is gevestigd in de stad Leeuwarden
  • U dient de woonruimte in goede staat van onderhoud aan de huurder aan te bieden. Voer eventuele noodzakelijke reparaties dus eerst zelf uit. Kleine reparaties, als een lamp vervangen, kan de huurder zelf uitvoeren.
  • De woning moet voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen. De gemeente Leeuwarden heeft hiervoor een checklist opgesteld.
  • Er geldt een maximale ‘kale’ huurprijs, die u aan de hand van het puntensysteem voor onzelfstandige woningen. Daar kunt u dan bovenop nog de eventuele servicekosten doorrekenen, als gas, water en elektriciteit.
  • Zowel bemiddelingskosten als kosten voor aanhuur mogen niet in rekening gebracht worden.
  • We willen alleen betrouwbaar aanbod tonen aan de studenten. Dat werkt het prettigst. Daarom voeren we af en toe steekproeven uit. Mocht dit bij u zijn, dan lichten we u uiteraard van te voren in.

Met deze aandachtspunten in het achterhoofd kunnen wij en u de potentiële huurder(s) een betrouwbaar aanbod tonen. En dat werkt voor alle partijen natuurlijk wel zo prettig, komt er een goede mond-tot-mondreclame met als gevolg dat u in de toekomst ook uw kamer met succes zult verhuren.

Lees meer over onze werkwijze of meld u vandaag nog aan en plaats uw kamers in onze digitale showroom!

Meer weten over deze voorwaarden?

Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u hier nog vragen en/of opmerkingen over? Schroom niet en stel ze gerust! Neem daarvoor contact met ons op.