Binnenkijken bij student Lisanne - Studenten Woningen Leeuwarden
Leeuwarden Studiestad

Blog

Binnenkijken bij student Lisanne

26 november 2015 |

Nieuwsgierig naar hoe andere studenten op kamers wonen in Leeuwarden? Dan kun je vandaag even binnenkijken in de kamer van Lisanne de Zee. Lisanne is 19 jaar jong en studeert Media and Entertainment Management (MEM) aan de Stenden te Leeuwarden. Ze woont dus ook in deze prachtige studiestad.

Lisanne: “Sinds september dit jaar heb ik mijn eigen plekje in Leeuwarden. Ik vond mijn kamer via Facebook. De huurbaas liet me de kamer zien, die ruim 18m2 groot is, en stelde me voor aan mijn huisgenootjes. Ik woon samen met drie andere meiden, die ook alle drie studeren aan Stenden Hogeschool.”

Inrichten kamer; een hele klus

“Het belangrijkste vond ik dat ik genoeg licht had en dat er genoeg ruimte was voor mijn boekenkasten. Het inrichten van mijn kamer was nog een hele klus; waar stond mijn bed het mooist en waar mijn bureau? Gelukkig was dat snel opgelost en was het helemaal zoals ik het wilde.”

Kerstlichtjes ook in de zomer
“Zelf ben ik gek op kerst, ook in de zomer. Daarom hangen er ruim 800 kerstlichtjes, staan er tientallen kaarsjes en ga ik binnenkort op zoek naar mijn eigen kerstboom. Het belangrijkste van je eigen plek is dat je je er op je gemak voelt, er graag bent en het helemaal naar jouw smaak inricht. Het is tenslotte voor de komende vier jaar jouw huisje.”

Bij jou binnenkijken?

Mogen we ook bij jou binnenkijken? Laat het ons weten!

Terug naar blog